Macaroni ovenschotel met broccoli, tuinerwten en mozzarella

Het is weer tijd voor een ovenschotel! Deze macaroni-ovenschotel met broccoli, tuinerwten en mozzarella, welteverstaan.

755 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  2. Doe de broccoli en tuinerwten in een vergiet, giet de macaroni erover af en vang 100 ml (per 4 personen) kookvocht op.

  3. Vet de ovenschaal in met de olie. Snijd de knoflook fijn. Meng de zuivelspread met het kookvocht en de knoflook. Doe de macaroni, broccoli en tuinerwten in de ovenschaal en meng met het zuivelspread-mengsel.

  4. Laat ondertussen de mozzarella uitlekken en scheur in stukken. Verdeel over het macaroni-mengsel. Bak de gratin ca. 30 min. in de oven.

Macaroni ovenschotel met broccoli, tuinerwten en mozzarella

Het is weer tijd voor een ovenschotel! Deze macaroni-ovenschotel met broccoli, tuinerwten en mozzarella, welteverstaan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig