Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

165 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de bladerdeegbakjes volgens aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelensoep en tijm toe en breng al roerend aan de kook. Laat in 1-2 min. koken tot ragout. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de rucola over borden. Vul de bladerdeegbakjes met de ragout en zet ze op de rucola. Serveer de rest van de ragout er apart bij.

Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig