Penne met pesto, mozzarella en broccoli

Pasta kunnen we elke avond wel eten en al helemaal als er mozzarella aan toe wordt gevoegd.

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de stronk in plakjes. Kook de laatste 5 min. mee met de pasta. Giet de pasta en broccoli af en laat goed uitlekken. Voeg de mozzarella toe.

  3. Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Penne met pesto, mozzarella en broccoli

Pasta kunnen we elke avond wel eten en al helemaal als er mozzarella aan toe wordt gevoegd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig