Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

645 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Voeg de tomatenreepjes en 3 el olie (per 4 personen) uit de pot toe. Verdeel de rucola over de diepe borden.

  3. Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig