Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pestosaus toe en warm 4-5 min. door.
Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Pasta pesto met rucola
Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.
Pasta pesto
Instructievideo - 02:31 min.
Pasta pesto met rucola
Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014469_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
668 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pestosaus toe en warm 4-5 min. door.
Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
450 g fijne diepvries tuinerwten
2 el traditionele olijfolie
2 uien
200 g gerookte kipreepjes
80 g koelverse pestosaus verde
75 g rucola