Aardbeiensalsa ​

Zet iets bijzonders op tafel met deze verfrissende en zoete salsa!

70 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardbeien in blokjes van een ½ cm. Halveer de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van een ½ cm.

  2. Snipper de rode ui en snijd de koriander grof. Boen de citroen en rasp de gele schil. Meng de granaatappelpitjes, de aardbei, tomaat, het citroenrasp en ¾ van de koriander in een kom. Voeg balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de Griekse feta. Bestrooi de salsa voor het serveren met de feta en koriander.

  • bereidingstipLiever geen koriander? Vervang dit dan door basilicum.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Aardbeiensalsa ​

Zet iets bijzonders op tafel met deze verfrissende en zoete salsa!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig