Spinazieomelet met ham en brood

Dat ei, spinazie en ham perfect samengaan, bewijst deze spinazieomelet met ham. Lekker met sneetjes geroosterd brood erbij.

365 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.

  3. Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.

  4. Scheur de ham in stukken en verdeel over de omelet.

  5. Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.

Spinazieomelet met ham en brood

Dat ei, spinazie en ham perfect samengaan, bewijst deze spinazieomelet met ham. Lekker met sneetjes geroosterd brood erbij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig