Glutenvrije pastasalade met mozzarella, prosciutto en rucola

Met dit snelle eenpansgerecht bespaar je niet alleen tijd, maar ook afwas. Kun je na je pastasalade lekker nog even de avondzon in. Perfect vooruitzicht, toch?

560 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 4 min. op laag vuur goudbruin. Snijd de tomaten in partjes van 1 cm. Snijd de mozzarella in blokjes van 1 cm. Scheur de prosciutto in stukjes.

  3. Giet de ravioli af en meng in een schaal de tomaten en olie door de nog warme pasta. Schep vervolgens de mozzarella, prosciutto en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de cremaceto.

  • vegatipJe kunt de prosciutto ook weglaten of vervangen door kaas en/of olijven.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Glutenvrije pastasalade met mozzarella, prosciutto en rucola

Met dit snelle eenpansgerecht bespaar je niet alleen tijd, maar ook afwas. Kun je na je pastasalade lekker nog even de avondzon in. Perfect vooruitzicht, toch?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig