Broodje met tomaat-basilicum groenteplakjes, groene olijven en kiemgroente

Neem voor een vegan lunch eens tomaat-basilicum groenteplakjes als broodbeleg. Lekker met kiemetjes en olijven on top en klaar is je broodje.

355 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 C. Bak de kampioentjes 8 min. Tot knapperig en lichtbruin.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de halve vrucht uit. Giet de olijven af en snijd ze grof. Meng de olijven met het citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen) en de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de broodjes open en beleg met de groenteplakjes, het olijvenmengsel en de kiemgroente.

  • variatietipVervang voor een lekkere twist de helft van de olijven door zongedroogde tomaten.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Broodje met tomaat-basilicum groenteplakjes, groene olijven en kiemgroente

Neem voor een vegan lunch eens tomaat-basilicum groenteplakjes als broodbeleg. Lekker met kiemetjes en olijven on top en klaar is je broodje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig