Zoete-aardappelstamppot met knolselderij, spinazie en vegarookworst

Met maar 5 ingrediënten zet je deze oranje stamppot op tafel. Je maakt 'm met zoete aardappel, knolselderij en spinazie. Dit keer met een vegetarische rookworst, net zo lekker.

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in stukken van 2 cm. Kook in ruim water in 20 min. gaar.

  2. Bereid ondertussen de vegetarische rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Giet de aardappel en knolselderij af, maar vang een kopje kookvocht op. Voeg de boter en mosterd toe en stamp de aardappel en knolselderij tot een romige puree. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken op laag vuur. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de stamppot smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de vegetarische rookworst.

Zoete-aardappelstamppot met knolselderij, spinazie en vegarookworst

Met maar 5 ingrediënten zet je deze oranje stamppot op tafel. Je maakt 'm met zoete aardappel, knolselderij en spinazie. Dit keer met een vegetarische rookworst, net zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig