Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten, vul ze met een dip naar keuze en bestrooi met het sesamzaad.
Doe de rest van de spreads, dips, toastjes, olijven, notenmix en vegan mortadella in schaaltjes en verdeel ze over de plank. Snijd het groen van de radijs maar laat nog een deel van het groen eraan. Halveer de snoepkomkommer en rijg de tomaatjes aan de prikkers. Verdeel de groenten rondom de schaaltjes.
Vegan borrelplank
Pak deze zomer echt uit met deze vegan borrelplank. Perfect voor picknicks en borrels, want de hapjes zijn makkelijk mee te nemen!
- combinatietipLekker met extra stokbrood.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Vegan borrelplank
Pak deze zomer echt uit met deze vegan borrelplank. Perfect voor picknicks en borrels, want de hapjes zijn makkelijk mee te nemen!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD187832_220x162_JPG.jpg)
6 porties
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten, vul ze met een dip naar keuze en bestrooi met het sesamzaad.
Doe de rest van de spreads, dips, toastjes, olijven, notenmix en vegan mortadella in schaaltjes en verdeel ze over de plank. Snijd het groen van de radijs maar laat nog een deel van het groen eraan. Halveer de snoepkomkommer en rijg de tomaatjes aan de prikkers. Verdeel de groenten rondom de schaaltjes.
combinatietip:Lekker met extra stokbrood.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
175 g snoepgroente paprikamix
1 tl zwart sesamzaad
175 g zoete aardappel spread chili en madras
120 g groentedip paprika tomaat
150 g knoflook & kruiden spread met kikkererwten
200 g hummus rode biet
150 g scrocchi oregano
150 g picos naturel
200 g nocellara olijven
100 g notenmix
80 g plantaardige mortadella met pistache
1 bos radijs
230 g snoepkomkommers
250 g snoeptomaatjes
Dit heb je nodig
tapasprikkers