Groente-borrelplank

Deze vegan groente-borrelplank mag bij de borrel niet ontbreken. Combineer met een lekkere dip. Cheers!

250 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

16 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg een grote houten plank klaar. Haal de bladeren van de sla los en was ze. Snijd de kool in plakken. Snijd de tomaten en avocado in parten. Snijd de rode ui in dunne ringen. Was de knapperige groente. Snijd de witlof doormidden, houd de bospeen heel. Snijd de puntpaprika en bleekselderij in lange, dunne repen en snijd de radijs in dunne plakjes. Was het blad van de radijs.

  2. Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden groente naast elkaar op de grote plank. De groente mag een beetje over elkaar heen liggen. Serveer met de smaakmakers. Doe de dressings in kleine kommetjes, zet tussen de groente en gebruik als dip.

  • serveertipJe kunt met deze borrelplank eindeloos variëren, met verschillende groentes, smaakmakers (zoals Parmezaanse kaas en spekjes) en dressings (zoals caesardressing). Maak de plank zoals jij hem lekker vindt. De plank is dan evt. niet meer veganistisch.

Groente-borrelplank

Deze vegan groente-borrelplank mag bij de borrel niet ontbreken. Combineer met een lekkere dip. Cheers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig