Italiaanse bol met gegrilde plantburger en tomatensalsa (advertorial)

Handig en makkelijk: in een handomdraai een plantaardige burger maken.Grill 'm op de BBQ en eet 'm daarna op een broodje met tomatensalsa en een pittige pesto-mayonaise.

725 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zet de barbecue aan. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm. Snipper de sjalot fijn. Meng de blokjes tomaat met de sjalot, azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Meng de kneed & klaar met het koude water tot het water is opgenomen. Voeg ⅔ van de olie toe en vorm er 2 burgers (per 2 personen) van. Besmeer aan beide kanten met de rest van de olie. Gril de burgers ca. 4 min. op de barbecue. Keer halverwege.

  3. Snijd elk broodje open en gril 3 min. op de snijkant. Meng de pesto met de mayonaise. Haal de blaadjes basilicum van de takjes, snijd grof en meng door de tomatensalsa.

  4. Besmeer beide kanten van de broodjes met de pestomayonaise en beleg vervolgens de onderkant met wat rucola, plantburger en 1 el tomatensalsa. Meng de rest van de rucola met de tomatensalsa en serveer erbij.

Italiaanse bol met gegrilde plantburger en tomatensalsa (advertorial)

Handig en makkelijk: in een handomdraai een plantaardige burger maken.Grill 'm op de BBQ en eet 'm daarna op een broodje met tomatensalsa en een pittige pesto-mayonaise.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig