BBQ nacho's

Nacho's zijn altijd al een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd van de BBQ?

425 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Verhit een pan zonder olie of boter en bak het rundergehakt 5 min. rul op middelhoog vuur.

  2. Verdeel de helft van de tortillachips over een aluminiumschaal en verdeel de helft van de geraspte kaas erover. Verdeel de rest van de tortillachips, rest van de kaas en het gehakt erover.

  3. Verwarm 8-10 min. op de barbecue met een dichte deksel of 20 min. zonder deksel tot de kaas is gesmolten. Bestrooi met de jalapeñoplakjes en serveer met de guacamole en de salsa.

BBQ nacho's

Nacho's zijn altijd al een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd van de BBQ?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig