BBQ 'ceasar' salade

In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!

350 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Gril de kipdijfiletlapjes 10-12 min. op de hete barbecue. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de kropjes babyromaine in de lengte in kwarten. Bestrijk met de olijfolie en gril de parten sla (eventueel in delen) 3-4 min. Keer regelmatig.

  2. Verdeel de sla over een schaal en besprenkel met de caesardressing. Snijd de kipdij in repen en verdeel erover. Bestrooi met de croutons en de Grana Padano flakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Gerelateerde recepten

BBQ 'ceasar' salade

In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig