Cottage cheese flatbread

In dit flatbread vervang je bloem door cottagecheese. Beleg 'm met knapperige groente, kipfilet, geef wat pit met sriracha en klaar is jouw lunch!

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd / 5 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de cottagecheese in de hoge beker van de staafmixer en voeg de eieren toe. Mix 30 sec. tot een glad mengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de za’atar en bak ca. 30 min., keer de bakplaat halverwege om.

  3. Haal de cottagecheese-flatbread uit de oven en laat 5 min. op de bakplaat afkoelen.

  4. Snijd ondertussen de tomaat en snoepkomkommer in blokjes. Besmeer de helft van de flatbread met de zuivelspread en beleg met de groenten en de kipfilet. Besprenkel met de sriracha en vouw dubbel.

  • Cottage cheese flatbread

    Instructievideo - 00:21 min.

Cottage cheese flatbread

In dit flatbread vervang je bloem door cottagecheese. Beleg 'm met knapperige groente, kipfilet, geef wat pit met sriracha en klaar is jouw lunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig