Gnocchi uit de airfryer

Gnocchi zoals je 'm nog nooit gehad hebt: door het in de airfryer te doen, wordt de gnocchi krokant van buiten maar blijft het heerlijk zacht van binnen. Een snel, makkelijk en uniek bijgerecht.

470 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Snijd de ui in dunne, halve ringen. Schep de gnocchi om met de ui en olie en bak 7 min. in de airfryer.

  2. Snijd de ansjovis fijn. Voeg de tomaten en ansjovis toe aan de gnocchi in de airfryer, breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep om en bak nog 8 min.

  3. Pluk ondertussen de blaadjes van het basilicum en snijd ze grof. Verdeel de gnocchi over borden en bestrooi met het basilicum. Rasp de kaas erover.

Gerelateerde recepten

Gnocchi uit de airfryer

Gnocchi zoals je 'm nog nooit gehad hebt: door het in de airfryer te doen, wordt de gnocchi krokant van buiten maar blijft het heerlijk zacht van binnen. Een snel, makkelijk en uniek bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig