Applecrumble met hazelnoten

Warm gebak dat het ook perfect doet als nagerecht.

810 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Snijd de boter in blokjes. Kneed in een kom de boter, basterdsuiker, bloem, zout en het water tot kruimeldeeg. Meng de hazelnoten erdoor. Verdeel de appelcompote en het kruimeldeeg over de ovenschaaltjes.

  2. Bak de applecrumble ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Neem de applecrumble uit de oven, bestuif met de poedersuiker en serveer warm.

  • Deeg maken

    Instructievideo - 01:24 min.

Applecrumble met hazelnoten

Warm gebak dat het ook perfect doet als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig