Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

195 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de yoghurt in een kom met het citroensap, de olie en kaneel. Pers de knoflook erboven.

  2. Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de peterselie fijn. Meng de bieten en ⅔ van de peterselie met de yoghurt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie.

  • serveertipOok te serveren als mezze voor 4 personen.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Bietensalade

Rode bieten salade met yoghurt, knoflook, citroen, peterselie en... een vleugje kaneel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig