Roerbakschotel met lentegroenten

Je snijdt de groenten en wokt alles vervolgens in één pan: lekker makkelijk!

665 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.

Roerbakschotel met lentegroenten

Je snijdt de groenten en wokt alles vervolgens in één pan: lekker makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig