Puntpaprika's gevuld met kabeljauwpuree

485 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 175 °C. In ruime pan water en wat zout aan de kook brengen. Paprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften in 5 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Aardappels schillen, in kleine stukken snijden, wassen en in water met zout in ca. 15 min. gaar koken. Knoflook met helft van olie mengen. Vis in ovenschaal leggen en met knoflookolie bestrijken. Schaal ca. 10 min. in oven zetten, tot vis net gaar is. Vis uit oven nemen en ovengrill voorverwarmen. Aardappels afgieten. Vis met staafmixer of keukenmachine pureren. Aardappels, crème fraîche, eierdooier en rest van olie toevoegen en tot zachte puree (brandade) mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Puntpaprika's hoog opvullen met brandade en op bakplaat leggen. Paprika's 15 cm onder grill schuivenen brandade in 5 min. goudbruin laten kleuren. Serveren met rucolasalade en knapperige ciabatta.

Puntpaprika's gevuld met kabeljauwpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig