Gebakken lamsvlees met groene olijven

615 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Knoflook pellen en fijn snipperen. Rozemarijn van takjes afrissen. In schaal knoflook, rozemarijn, witte wijn en 1 dl olie door elkaar mengen. Lamsboutplakken royaal bestrooien met chilipeper en 30 minuten marineren. Af en toe keren.

  2. In pan rest van olie verhitten. Lamsboutplakken met keukenpapier droogdeppen en in 6 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Marinadevocht, olijven en vleesjus aan lamsboutplakken toevoegen en op hoog vuur nog 4 minuten laten inkoken. Lamsboutplakken in saus serveren.

Gerelateerde recepten

Gebakken lamsvlees met groene olijven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig