Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Quichevorm invetten. Deeg laten ontdooien. In braadpan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Prei en aardappelgolfjes ca. 4 minuten meebakken. Currypasta erdoor scheppen. Kokosmelk loskloppen met eieren en kaas. Quichevorm bekleden met deeg. Aardappelmengsel op deeg scheppen en eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.
Aardappelcurrytaart
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012261_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
840 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Quichevorm invetten. Deeg laten ontdooien. In braadpan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Prei en aardappelgolfjes ca. 4 minuten meebakken. Currypasta erdoor scheppen. Kokosmelk loskloppen met eieren en kaas. Quichevorm bekleden met deeg. Aardappelmengsel op deeg scheppen en eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 pakjes deeg voor hartige taart
1 duopakje magere spekreepjes
1 zak gesneden prei
1 zak aardappelgolfjes
1 pakje korma curry pasta koriander & kokos
1 pakje romige kokosmelk
4 eieren (M)
75 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm