Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.
Roerbakmie met surimi en roodbaars
hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak roerbakmie
1 rode paprika
1 schaaltje roodbaarsfilet
1 bakje surimiflakes
4 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese roerbakmix
1 pak mix voor roerbakmie