Oven voorverwarmen op 225 °C. Maak aan bovenkant van pistolets in de breedte inkepingen. Roomboter mengen met koriander, knoflook, en citroenrasp. Zout naar smaak toevoegen. Inkepingen vullen met kruidenboter. Broodjes verpakken in aluminiumfolie verpakken en 5 minuten bakken in oven.
Pistoletjes met koriander-knoflookboter
Pistoletjes met koriander-knoflookboter
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002462_220x162_JPG.jpg)
4 personen
0 kcal
10 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Maak aan bovenkant van pistolets in de breedte inkepingen. Roomboter mengen met koriander, knoflook, en citroenrasp. Zout naar smaak toevoegen. Inkepingen vullen met kruidenboter. Broodjes verpakken in aluminiumfolie verpakken en 5 minuten bakken in oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 pistolets
4 eetlepels zachte roomboter
3 eetlepels verse koriander
1 teentje knoflook
1 theelepel geraspte citroenschil
Dit heb je nodig
aluminiumfolie