Van zalmsteaks vel verwijderen en zalm in grove stukken verdelen. Waterkersblaadjes van takjes plukken. In kommetje boter, mosterd en citroenschil door elkaar roeren. Brood in 8 dikke plakken snijden. Boterhammen royaal besmeren met mosterdboter. Waterkers over 4 boterhammen verdelen. Hierop stukken zalm leggen en bestrooien met peper.
- algemeenU kunt de warmgerookte zalmsteak ook vervangen door zalm of tonijn uit blik.
Grove sandwich met zalm en waterkers
4 personen
359 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Van zalmsteaks vel verwijderen en zalm in grove stukken verdelen. Waterkersblaadjes van takjes plukken. In kommetje boter, mosterd en citroenschil door elkaar roeren. Brood in 8 dikke plakken snijden. Boterhammen royaal besmeren met mosterdboter. Waterkers over 4 boterhammen verdelen. Hierop stukken zalm leggen en bestrooien met peper.
algemeen:U kunt de warmgerookte zalmsteak ook vervangen door zalm of tonijn uit blik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 warmgerookte zalmsteaks
75 g waterkers
75 g zachte boter
2 el grove mosterd
2 tl citroenschil
¼ ongesneden donker vloervolkoren
0 (versgemalen) vierseizoenenpeper