Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm

240 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.

  2. Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.

  • algemeenNeem in plaats van zalm 200 g gerookte palingfilet, in reepjes of schuine stukken gesneden.

Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig