Teppanyaki mixed grill

225 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 15 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.

  2. Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.

Teppanyaki mixed grill

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig