In braadpan helft van olie verhitten en fijngehakt al omscheppend 2-3 min. bakken. Rest van olie toevoegen, ui en courgette 1 min. meebakken. Chilipoeder, tomatenpuree en 250 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Chili afgedekt 5 min. zachtjes verwarmen, af en toe doorroeren. Inhoud van blikken kidneybonen en maïskorrels erdoor scheppen. Geheel nog 5 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of tacoschelpen.
- algemeenprijs per persoon 1.70 (in februari 2004)
Chili met maïs en courgette
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002679_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan helft van olie verhitten en fijngehakt al omscheppend 2-3 min. bakken. Rest van olie toevoegen, ui en courgette 1 min. meebakken. Chilipoeder, tomatenpuree en 250 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Chili afgedekt 5 min. zachtjes verwarmen, af en toe doorroeren. Inhoud van blikken kidneybonen en maïskorrels erdoor scheppen. Geheel nog 5 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of tacoschelpen.
algemeen:prijs per persoon 1.70 (in februari 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 eetlepels olie
1 bakje vegetarisch fijngehakt
1 ui
1 courgette
1 eetlepel chilipoeder
1 blikje tomatenpuree
2 blikken kidneybonen
1 blik maïskorrels