Ovenschotel met Quorn en courgette

545 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. In braadpan fijngehakt in helft van olie 3 min. roerbakken. Tomatenblokjes toevoegen en saus 5 min. laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en courgetteplakjes hierin 3 min. bakken. Knoflook en oregano nog 1 min. meebakken en bestrooien met zout en peper. In ovenschaal laagjes maken van achtereenvolgens brood, courgette en fijngehakt-tomatensaus, eindigen met brood. Kaas erover verdelen en schaal in midden van oven zetten. Gerecht in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken.

  • algemeenprijs per persoon 1.80 (in mei 2004)

Ovenschotel met Quorn en courgette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig