Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met uiringen, ansjovis en olijven. Bestrooien met kaas. Pizza's op 2 roosters in midden van oven in 8-10 min. bakken. Komkommers schillen, in blokjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Komkommer mengen met dressing. Pizza's serveren met komkommersalade.
Pizza ansjovis
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012539_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
995 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met uiringen, ansjovis en olijven. Bestrooien met kaas. Pizza's op 2 roosters in midden van oven in 8-10 min. bakken. Komkommers schillen, in blokjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Komkommer mengen met dressing. Pizza's serveren met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
50 g olijven met piment
2 dozen Toscaans pizzapakket
1 blikje ansjovisfilets
2 zakjes gemalen pittige kaas
2 komkommers
4 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels olijfolie