Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Groente door kalkoen scheppen en 2 min. meebakken. Tikka masalasaus en 200 ml water erdoor roeren en geheel 15 min. laten sudderen. Hazelnoten en walnoten hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Noten door rijst scheppen. Tikka masala op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met masalasaus.
Tikka masala met notenrijst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012587_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
880 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Groente door kalkoen scheppen en 2 min. meebakken. Tikka masalasaus en 200 ml water erdoor roeren en geheel 15 min. laten sudderen. Hazelnoten en walnoten hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Noten door rijst scheppen. Tikka masala op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met masalasaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
1 schaaltje kalkoenfilet
25 g boter
2 zakken groentemix
1 pot Indiase currypasta
1 zakje hazelnoten
1 zakje walnoten