Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Olie in braadpan verhitten en ui 2 min. bakken. Paprika's, garnalen en saus erdoor roeren en goed doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Sla met dressing mengen. Saus door penne roeren. Penne met sla serveren.
Penne met pittige saus en garnalen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012641_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Olie in braadpan verhitten en ui 2 min. bakken. Paprika's, garnalen en saus erdoor roeren en goed doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Sla met dressing mengen. Saus door penne roeren. Penne met sla serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne
2 uien
1 pot geroosterde paprika's
2 eetlepels olijfolie
1 pot pastasaus tomaat
2 bakjes roze garnalen
1 zak gemengde ijsbergsla
4 eetlepels vinaigrette