Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.
Kalfsoester met tonijnsalsa
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012647_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
685 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zak aardappelkroketjes
2 x 350 g sperziebonen
25 g boter
4 kalfsoesters
1 blikje tonijnstukken in water
3 eetlepels mayonaise
2 eetlepels kappertjes