Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Kormaschotel uit India
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012746_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
1040 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
2 pakken naanbrood
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje roerbakstukjes
1 zak Chinese roerbakmix
1 pot Indiase currysaus
100 g gemengde noten
½ pot mangochutney
Dit heb je nodig
wok