Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011679_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blikjes linzen
3 trostomaten
2 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken roerbakmix
1½ eetlepels Indiase kerriepasta Tandoori
1 zakje santen
2 pakken naanbrood naturel