Teriyaki-biefstuk met noedels.

In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.

800 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.

  2. Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.

  3. Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.

Teriyaki-biefstuk met noedels.

In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig