Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.
Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.
Teriyaki-biefstuk met noedels.
In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.
Teriyaki-biefstuk met noedels.
In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003441_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.
Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
300 g broccoli
70 g Chinese eiermie
4 stoneleeks uien
1 biefstuk
2 el traditionele olijfolie
3 el teriyakisaus
2 tl sesamzaad
Dit heb je nodig
wok