Japanse rundvleesreepjes met eiermie

460 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. Schep de reepjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 1 min. lichtbruin en schud het op een bord.

  2. Roerbak de paksoistelen en de champignons in dezelfde wok in 4-5 min. knapperig en gaar. Schep het paksoiblad erdoor. Voeg de vleesreepjes en de teriyakisaus toe en roerbak nog 1-2 min. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel de mie en de vleesreepjes over 4 kommen. Bestrooi met het sesamzaad.

  • algemeenVervang de champignons door kastanjechampignons voor een extra stevige beet en volle smaak.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Japanse rundvleesreepjes met eiermie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig