Spaghetti met courgette en paprikapesto

745 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ovengrill voorverwarmen. Paprika's halveren en zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften op snijvlak op bakplaat leggen en met 1 el olie besprenkelen. Bakplaat onder grill schuiven en paprika's ca. 10 min. roosteren, tot vel zwartgeblakerd is. Paprika's afgedekt iets laten afkoelen, dan is vel makkelijker te verwijderen. Gepelde paprika's met 3 el olie, knoflook en kaas pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti in ruim kokend water met zout volgens instructie op verpakking beetgaar koken. Courgette in plakken snijden en met 2 el olie bestrijken. Courgette en spek op bakplaat uitspreiden en onder grill 4-5 min. per kant roosteren, tot courgette gaar is en spek krokant. Spaghetti afgieten en over vier diepe borden verdelen. Paprikapesto, courgette, olijven en spek erover verdelen.

  • algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 1.70 (in april 2005)

Spaghetti met courgette en paprikapesto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig