Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.
- algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)
Broodje met romige vleesreepjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003524_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.
algemeen:Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g champignons
300 g varkensreepjes
½ eetlepel Provençaalse kruiden
25 g boter
200 ml crème fraîche
2 theelepels honing
4 grote broodjes
1 zak gemengde sla