Broodje met romige vleesreepjes

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.

  • algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)

Broodje met romige vleesreepjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig