Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.
Pasta met kaas-garnalensaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003544_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
½ zak gepelde rauwe tijgergarnalen
200 g pasta met zongedroogde tomaten
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 sjalot
1 rode en/of groene paprika
1 bakje verse kaassaus
1 eetlepel bieslook