Pasta met rode peper

Bestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

440 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de sjalot en de rode peper fijn. Snijd de tomaten in blokjes.

  2. Verhit de olie in een grote braadpan of hapjespan, fruit hierin de gesneden sjalot tot hij lichtbruin kleurt, schep de gesneden rode peper en de tomaat in blokjes erbij.

  3. Laat het samen 15 min. stoven. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de tomatensaus door de pasta. Direct serveren.

  • combinatietipLekker met een (groene) salade.
  • variatietipBestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Pasta met rode peper

Bestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig