Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes

Hollandse pot met een mediterraan tintje: het beste van twee werelden.

725 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken Kook de aardappels gaar in 20 min. Week de tomaten 5 min. in heet water, snijd dan in dunne reepjes. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de worstjes op matig vuur in 15 min. gaar.

  2. Voeg na 5 min. de tomaatreepjes toe en bak mee. Verwarm de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de aardappels af. Stamp de aardappels met (warme) melk, de rest van de olie en de azijn tot een grove puree.

  3. Schep de spinazie, tomaatreepjes met het bakvet van de worstjes door de puree. Breng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel samen met de worstjes over de borden.

  • algemeenprijs per persoon 2.00 (in oktober 2005)

Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes

Hollandse pot met een mediterraan tintje: het beste van twee werelden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig