Stevige boerenkoolstamppot

Zeg je winter, dan zeg je boerenkool. Dit is zo'n recept dat je elke winter weer tevoorschijn kunt halen.

665 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Kook de aardappelen samen met de boerenkool in 20 min. gaar. Verwarm de rookworst volgens de verpakking. Snipper de ui. Laat in een steelpan de boter lichtbruin worden en fruit de ui. Voeg de jus en het water toe en laat al roerend met garde aan de kook komen. Roer de mosterd erdoor. Verwarm de melk. Stamp vervolgens de aardappelen met de groenten en melk door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de worst en jus.

Gerelateerde recepten

Stevige boerenkoolstamppot

Zeg je winter, dan zeg je boerenkool. Dit is zo'n recept dat je elke winter weer tevoorschijn kunt halen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig