Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Pizza van naanbrood met tofu
Pizza van naanbrood met tofu
hoofdgerecht
4 personen
830 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 pakken naanbrood met knoflook en koriander
2 courgettes
4 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes tofu roerbak fijngekruid
1 eetlepel Indiase currypasta
1 zak panklare spinazie
75 g cashewnoten
Dit heb je nodig
2 bakplaten