Stamppot rauwe spinazie met kip

510 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Ui in boter glazig bakken, kerriepoeder 1 min. meebakken. Kipfilets inwrijven met zout en peper en tussen ui leggen. Kip in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Kookroom zachtjes verwarmen. Aardappels afgieten en met warme kookroom tot puree stampen. Uimengsel met bakvet en helft van amandelschaafsel door puree mengen. Spinazie in gedeelten door puree scheppen. Stamppot op laag vuur nog even verwarmen, zodat spinazie iets slinkt. Op smaak brengen met zout en peper. Kipfilets in plakjes snijden. Stamppot over vier borden verdelen en plakjes kip erop leggen. Garneren met rest van amandelschaafsel.

Stamppot rauwe spinazie met kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig