Worst in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes 8 min. bakken. Laatste 2 min. worst zachtjes meebakken. In wok rest van olie verhitten en groente en helft van bosui 5 min. roerbakken. Groente en krieltjes met worst door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.Met bosui garneren.
Gelderse worst met minikrieltjes
hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Worst in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes 8 min. bakken. Laatste 2 min. worst zachtjes meebakken. In wok rest van olie verhitten en groente en helft van bosui 5 min. roerbakken. Groente en krieltjes met worst door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.Met bosui garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g Gelderse worst
3 bosuitjes
6 eetlepels (zonnebloem)olie
1 zak minikrieltjes
2 zakken Hollandse roerbakmix
Dit heb je nodig
wok