In pan ruim kokend water met zout aan de kook brengen. Hierin cappelletti in 3 à 4 minuten gaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. In pan paprika zachtjes verwarmen. Cappelletti afgieten. Sla over twee borden verdelen. Pasta erop scheppen. Over pasta 3 à 4 el paprikasaus scheppen. Bestrooien met geroosterde hazelnoten. Kaasblokjes erboven verkruimelen.
Cappelletti met paprikasaus en hazelnoten
hoofdgerecht
2 personen
730 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan ruim kokend water met zout aan de kook brengen. Hierin cappelletti in 3 à 4 minuten gaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. In pan paprika zachtjes verwarmen. Cappelletti afgieten. Sla over twee borden verdelen. Pasta erop scheppen. Over pasta 3 à 4 el paprikasaus scheppen. Bestrooien met geroosterde hazelnoten. Kaasblokjes erboven verkruimelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak cappelletti con proscuitto
½ zakje hazelnoten
1 potje paprikasalade
1 zakje gemengde sla
50 g witte kaasblokjes