Kruidige vis op een aardappelbedje

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.

Gerelateerde recepten

Kruidige vis op een aardappelbedje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig