Spinaziesalade met spekjes en aardappel

525 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schillen, in blokjes snijden en 5 min. koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten en aardappelblokjes met ui 15 min. bakken. In andere koekenpan spekreepjes knapperig bakken. In pan ruime hoeveelheid water met eieren aan de kook brengen. Als water kookt, eieren nog 8 min. koken. Eieren laten schrikken onder koud water, pellen en in plakjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, spinazie en dressing mengen en over vier borden verdelen. Met ei garneren. Spekjes, aardappelblokjes en ui door elkaar scheppen en bij salade serveren.

Gerelateerde recepten

Spinaziesalade met spekjes en aardappel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig